יש עכשיו פרסומת בטלוויזיה לגבינה צהובה. תעשה טובה לגוף שלך – אומרת הפרסומת – תאכל גבינה צהובה.
אין צרכן גדול יותר של גבינה צהובה ממני. אם אני מפסיק עם גבינה צהובה, איזה מחלבה או שתיים פושטות ת'רגל. אבל אפילו אני יודע שגבינה צהובה זה כולסטרול דחוס, סוג של פקק תוך-ורידי מולטי-אופציונאלי לניתוח מעקפים או סתם צנתור. כאילו – עד כמה אפשר להיות ציניים? "תעשה טובה לגוף שלך – תאכל גבינה צהובה"? בחייאת אבוק.
(נ.ב.: יש היום הרבה פוסטים על מדהא. ככה זה שיו"ר הקונצרן חולה בשפעת עונתית ומחפש פתרונות מהירים שישימו קץ לסבלו – כלומר איזה ציאניד או משו)
עדכון: הקורא המתמיד תומר (הראשון) מעדכן שהגבינה הצהובה היא בכלל לא גבינה ואפילו לא צהובה. הוא הפנה לקישור שבו נכתב: "חברת "כפיר" יצרנית ומשווקת סדרת "הצהובה הטובה", ללא כולסטרול, מציעה מבצעים למוצרי הסדרה ברשתות". נשמע טוב? שימו לב מה כתוב כאן:
מדובר במוצר בעל 24% שומן לכן כבר יש בו בעיתיות. כמו בכל גבינה צהובה ממוצעת.
השמן הוא שמן צמחי ללא כולסטרול- אבל זהו שומן צמחי מוקשה בדומה למרגרינה שומן צמחי מוקשה מעודד יצירת כולסטרול ע"י הגוף לכן אינו מתאים לאנשים הסובלים מבעיית כולסטרול או השמנה.
בקיצור מהבחינה הבריאותית עדיף להצמד לגבינה צהובה 9% או בכלל להוריד אותה מהתפריט.
למי המוצר טוב? לאנשים שסובלים ממגרנות שאחת הסיבות להן היא אכילת גבינה צהובה.
בקיצור – טובה בערבון מוגבל מאוד
כתיבת תגובה