השיפור הגדול ביותר בויסטה ואופיס
נכתב בתאריך 31 אוקטובר 2006 בשעה 8:19 מאת יובלזה נכון שמדי פעם אנחנו יורדים על מיקרוסופט. ממש בקטנה. באמת! אבל, כאשר צריך לתת להם קרדיט אנחנו יודעים לעשות את זה – ובגדול.
גבירותיי ורבותיי, אני נרגש וגאה להציג בפניכם את השיפור החדש, הגדול, המרשים והחשוב ביותר ביותר שנעשה אי פעם במערכת ההפעלה של מיקרוסופט ובחבילת התוכנות המשרדיות, אופיס. בהכרזה ראשונה, בינלאומית וחד-פעמית (זה נכתב קודם בבלוג הרשמי של ויסטה, אבל זה ממש מקרי) קבלו נא במחיאות כפיים סוערות את קופסאות הקרטון החדשות של ויסטה ואופיס!!


על קופסאות הקרטון החדשות, עבדו מאות מהנדסים שהשקיעו בעיצובן אלפי שנות אדם. גורמים במיקרוסופט הדגישו שהחברה רואה בקופסאות הקרטון את חזית העשייה הטכנולוגית (קרטון 2.0). במיקרוסופט מדגישים כי קוד הקרטונים נכתב מחדש כך שיהיה תואם XML ובעל יכולות Ajax מתקדמות.
"אין לי ספק שהקרטונים החדשים שלנו יהפכו לסטנדרט בתעשייה", אמר ג'ק באוור, סגן נשיא בכיר לניירות נטולי עץ קשים במיוחד במיקרוסופט. "תמיד אמרנו שהלקוחות שלנו הם הנכס החשוב ביותר שלנו וכעת, עם הקרטונים החדשים – שמהווים את קפיצת הדרך המשמעותית ביותר שנעשתה בויסטה ובאופיס – הוכחנו זאת ובגדול".
רגע, ארהל'ה, מעדכנים אותי שבעקבות תלונות של משתמשים על כך שהקרטון פוצע אותם, החליטו במיקרוסופט על שינוי מוחלט של הקוד וכעת הם ייצרו את הקופסאות, רגע ארהל'ה, אני לא מאמין, הם ייצרו אותם מפלסטיק!
ארהל'ה, אני מקבל כעת לביפר הודעה שג'ק באוור, סגן נשיא בכיר לפלסטיקים גמישים אך מגניבים במיקרוסופט מוסר כי "תמיד אמרנו שהלקוחות שלנו הם הנכס החשוב ביותר שלנו וכעת, עם הפלסטיקים החדשים – שמהווים את קפיצת הדרך המשמעותית ביותר שנעשתה בויסטה ובאופיס – הוכחנו זאת ובגדול".
(מקור: טקמההמהה)




31 באוקטובר 2006, בשעה 8:24
" great experience that awaits you once you open it"
זה פלסטיקטיזינג.
31 באוקטובר 2006, בשעה 8:29
קוראים לו ג'ק באוור. השם מחייב..
31 באוקטובר 2006, בשעה 9:02
נראה כאילו הפלסטיק והפינות העגולות עושים את הקופסא קצת יותר חזקה.
אולי לזה הם התכוונו כשאמרו שויסטה תהיה יותר עמידה לנפילות?
31 באוקטובר 2006, בשעה 9:11
בלינוקס זה קיים כבר עשר שנים!
31 באוקטובר 2006, בשעה 9:21
אלעד – לול!
רק לינוקס.
31 באוקטובר 2006, בשעה 9:49
פלסטיק – לעתיד טוב יותר!
31 באוקטובר 2006, בשעה 10:29
בטח האריזה נמסה כשמנסים לצרוב את הדיסק
31 באוקטובר 2006, בשעה 10:35
רגע, רגע…
אם הקופסא היא בעלת פינה אחת עגולה והשאר נותרו ישרות, אז זה אומר שהתקליטור יהיה בעל פינה אחת ישרה וכל השאר עגול? זה ממש סטארט-אפ! אולי מיקרוסופט מפתחים כונן תקליטורים חדש שנהיה חייבים לרכוש בשביל להשתמש בויסטה ואופיס?
31 באוקטובר 2006, בשעה 11:05
איפו אפשר להוריד את זה ? :)
31 באוקטובר 2006, בשעה 11:10
יש כבר קראק שפותח את הקופסאות האילו?
31 באוקטובר 2006, בשעה 13:11
יה, אפשר לקנות את הקרטון בלי הדיסק?
1 בנובמבר 2006, בשעה 2:06
the only new thing are the boxes
1 בנובמבר 2006, בשעה 9:23
אתה יודע מה? דווקא עכשיו שיכנעת אותי סופית שמקצוע יחסי הציבור הוא לא תלוי כישרון, ניסיון, יצירתיות או אמינות, אלא תלוי לקוח.
אז איש יחסי הציבור קם בבוקר וחשב… יאללה, כבר 12 שעות לא שיחררתי הודעה על ויסטה. העולם מחכה… רגע, נדמה לי שלפני דקה עבר פה קונטיינר עם חבילת קופסאות וווואו, חתיכת אייטם… כל הכבוד להם למחלקת העיצוב… אני גדול ענק. רני רהב עוד יבוא לקחת אצלי שיעורים פרטיים.
7 בנובמבר 2006, בשעה 12:52
תצפו בוידאו הזה ובינה למה באמת מגיעות להם מחיאות כפיים על ה"מינימליזם"
http://www.youtube.com/watch?v=0pXL5_RvGrs
תבלו
5 בדצמבר 2006, בשעה 13:14
[...] אני לא מאופיינת וזו בעיה. אני נופלת בין הכיסאות. ולפעמים נופלת בכלל. לא יודעת אם אני שואפת להיות בלוג מתמחה או בלוג אישי. אם המודל שלי הוא פרוייקט הדיור הממוסד של רשימות או הג'ונגל של ישראבלוג / תפוז / בלוגלי? אני רוצה להיות כמוה. וגם כמוהו. הכל פה מייצג את חוסר האיפיון הזה: לא יכולתי אפילו לבחור בין כינוי מגניב לשם המלא והתפשרתי על השם הפרטי. [...]