בעבר חקרנו לעומק את סוגיית האורז. הגיע הזמן להעלות על שולחן המנתחים את הבננה.
בננה.
יש כאלו שלא אוהבים בננות. תמר היא אחת מהן. אני דווקא מחבב בננות. הבעיה עם בננות היא שיש בערך 24 שעות שבהן הבננה היא טעימה. לפני חלון ההזדמנויות הזה הבננה היא ירוקה, קשה ובלתי אכילה. אחרי חלון ההזדמנויות הבננה הופכת רכה, שחורה, דביקה ומגעילה. עובדה זו הופכת את הבננה לטיפוס מעצבן במיוחד. למעשה, אני לא מכיר פרי או ירק שצריך להתכוונן בצורה כל כך מדויקת לזמן שבו הוא מבשיל. כאילו, מה נסגר איתה? מה זו הארוגנטיות הזו?
מכיוון שזה מצב העניינים, אני קורא להחרים את הבננה עד שהיא תתאפס על עצמה.
ר"ש – פתח קבוצה בפייסבוק.
מוסיף – זמן וארגן הפגנה.
תמר – נסחי מניפסט.
ילדה – העלי רעיונות לסיסמה קליטה למאבק.
כל השאר: הבננה היא סוגיית הליבה האמיתית. הצטרפו אלינו! יחד נביא את השינוי, נכניע את הבננה, נראה לה מה זה להרים את האף. חצופה קטנה.
כתיבת תגובה