פיצוח תעלומה עתיקה

קטגוריות:

זו היתה כותרת הביניים בטור האחרון של אודטה והנה הטקסט המופלא:

איך זה שכשמערבבים יחד מים וקמח, מתקבל דבק, ואז, כשמוסיפים ביצים וסוכר, מתקבלת עוגה? לאן, אם כך, נעלם הדבק?

הדבק לא נעלם, ואתם יודעים טוב מאוד היכן הוא! זה הוא שגורם לעוגה להידבק לכם לתחת!

מממ, דווקא יש לי רעיון איפה הדבק במקרה של אודטה.

תגובות

3 תגובות על “פיצוח תעלומה עתיקה”

  1. קודם תכנית הבוקר של ערוץ 10, ואז הטור של אודטה? haven't the jewish people suffered enough?

  2. סלחי לי אודטה הכימאית הגאונה, אבל טעמת פעם דבק? ואת העוגות שעושים מהמתכונים שלך?
    צודקת… הדבק לא נעלם…

  3. הדבק דווקא כן נעלם, אבל אחרי האפיה
    צריך ללמד אותה קצת על ריאקציות אנדוטרמיות, לא יזיק 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן